Par reči o nama

Pročitajte više o našim počecima

Posetite našu galeriju kako bi se uverili u naš kvalitet

Sa Našom firmom garantujemo uspeh

Mega Team je građevinska firma, osnovana je 2009. godine koja je nastala iz želje za unapređenjem porodičnog posla, održavanje tradicijom za kvalitetan rad i tendencijom za razvoje i građenjem proverenog sistema za rad.

Mega Team čine skup stručnih, iskusnih, vrednih ljudi koji vole svoj posao i daju maksimalne rezultate. Danas brojimo preko 100 zadovoljnih zaposlenih, svi oni doprinose našim zajedničkim uspesima u savremenom pravcu ka kom ide nasa firma. Deo Mega Team-a su inženjeri koji svojim zalaganjem i dugogodišnjim iskustvom pripremaju i organizuju sve ono sto na terenu realizuju nas tim tehničara, majstora, radnika koji su neizostavni deo našeg tima. Svi oni podržani našim administrativnim radnicima i naravno rukovodstvom firme koje je tu da sve ovo kvalitetno poveže i organizuje kako bi dobili zadovoljne klijente, ali i kako bi mi sami bili zadovoljni urađenim poslovima.

Pored našeg tima, potrebno je imati i sredstva za rad. Raspolažemo savremenim mašinama i tehnologijama. Mega Team ima svoj mašinski park sa kojim se ponosi jer on pokazuje koliko nam je stalo da se konstantno usavršavamo na svakom polju. Opremljeni smo za svakodnevne zadatke koji su planirani prilikom izvođenja planiranih i projektovanih radova. Mehanizacija i tehnologija nam pomažu da budemo fleksibilni, brzi i efikasni.

Naša ideja i sistem koji smo razvili i sproveli u delo jeste da saslušamo, razradimo, dopunimo i realizujemo Vašu ideju i plan. Od samog početka tu smo za Vas i spremni smo da se uključimo i pomognemo oko pronalaženja lokacija, projektovanja, razrade ideja, izrade dokumentacije i svega ostalog što je potrebno kako bi se Vaša ideja što lakše, brže i kvalitetnije sprovela u delo.

Pravac koji sledimo i uspehe koji postižemo, možemo definisati kao balans kvaliteta, kvantiteta i brzine. Sa zadovoljstvom ispunjavamo sve zahteve i rešavamo zadatke brzo i efikasno u saradnji sa klijentom na obostrano zadovoljstvo. Ovo su neke od činjenica koje su formula našeg uspeha.

Pored toga sto gradimo i radimo za nase stare i nove partnere, Mega Team ima i svoje objekte na kojima iskazuje sopstvene ideje. Ne manje važan deo su i projekti u fazi razrade, koji ce biti inovacija na nasim prostorima, koji će pokazati nasu volju i zelju za napredkom i besprekornim radom, kao i do sada po planu i roku i ne odstupanja u kvalitetu.

Pozivamo Vas da svoje planove realizujete uz nas tim, MEGA TEAM.

0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
ZAVRŠENIH PROJEKATA
0
ZAPOSLENIH
0
TRENUTNIH PROJEKATA

Naši partneri

Nakon više od 10 godina poslovanja stekli smo veliki broj partnera sa kojima i dalje sarađujemo